vremea plaiul foii 7 zile
vremea plaiul foii 7 zile
Blog Article
prognoza meteo plaiul foii
Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest web-site web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord
Period prea puțină zăpadă ca să acopere săritorile. Am fost nevoit să merg actual pe traseul pe care se urcă vara, cu toate cățărările și traversările de rigoare, doar că în condiții mult mai alunecoase.
Situată in orașul Zarnesti, pensiunea Sura Pietrei Craiului oferă facilitați de grătar , spațiu de relaxare in gradina cu terasa și foișor , loc de joaca pt copii și camere cu vedere la munte. Toate camerele includ ...
Localitatea Plaiul Foii se gaseste la twelve km departare de Zarnesti. Intreaga zona s-a extins mult in ultimele decenii, ofertele de cazare s-au diversificat si a devenit un loc suitable pentru o iesire la sfarsit de saptamana cu prietenii sau familia.
De la cabană (1470 altitudine) noi am decis să nu ne întoarcem pe același traseu ci să pornim pe cel cu linie albastră treatment deși este aproximativ la fel ca durată de timp, în jur de 3h – 3h30m are porțiuni care necesită ceva mai multă atenție!
Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest website web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord
Inainte de refugiu a fost o urcare zdravana dar in cateva moment am terminat cu ea. Am stat la acest refugiu cateva minute bune, ne-am tras sufletul ne-am pregatit phsihic si am pornit mai departe. Din cate am citit, urmeaza cea mai grea portiune.
Locul de decolare este Șaua Măgurii, zborurile de aici placeând fi de mare distanță peste masivul Piatra Craiului.
Gastronomia regională este strâns legată de activitățile silvo-pastorale, creșterea animalelor și lucrul la pădure fiind îndeletnicirile tradiționale ale locuitorilor din destinația ecoturistică Zărnești-Piatra Craiului, activități care necesitau multă energie.
Cu siguranta, merita sa ajungeti macar pana aici, efortul vă va fi rasplatit cu un peisaj aparte, oferit de arcadele sculptate de "mâinile" celui mai priceput sculptor: natura.
A urmat buleala la picior al lui Andrei pe drumul de intoarcere, din nou somn la Curmatura intrerupt de pietrele deranjate de petrecaretii ce-si aveau cortul mai la panta in sus de noi, tolaneala de a doua zi tot la Curmatura, ca deh, organismul cerea (mai putin Andrei nu tu) treatment, de voie, de nevoie, a facut un drum pana in Zarnesti sa ne cumpere ciocolata si bere )! A urmat plimbarea pana La Table (sper sa nu gresesc) in care tot Andrei a patentat expresiile inca five minute de odihna si mai vreau putina apa , ploaia din noapte respectiva in care tot Andrei a fost eroul (a uitat fereastra deschisa la cort si s-a inundat (in paranteza fie spus, lucru important de mentionat, eram 4 insi cu three corturi in treatment incapeau 8 persoane), spalatul pe fata de a doua zi dimineata in raul din apropiere orașul zărnești drumul spre plaiul foii mănăstirea colțul chiliilor in timp ce in amonte niste rusoaice mai mult sau mai putin bune se duseau prin partile esentiale, despartirea de Andrei de a doua zi (deja echipamentul lui period depasit ethical si fizic pentru ce ne propusesem noi, respectiv traseul La Lanturi, urcusul la Om pe care tu aveai de gand sa il abandonezi din motive de sanatate (noroc cu mai multe info Ion asa il chema pe tipul din Oradea care period in plimbare cu verisoara lui prin zona si treatment s-a oferit galant sa te ajute), intalnirea pe creasta cu un nene de vreo 50 de ani treatment isi facea incalzirea prin zona si isi odihnea descopera oasele pe o petrisica, in timp ce se curata intre degetele de numerous impuritati adunate obiective turistice plaiul foii fara voia lui de pe traseu! Si a mai fost cireasa de pe visina, coborarea pe La Lanturi, in zumzet de tunete si cu promisiuni ferme facute de mine in sinea sinelui meu ca nu ma voi mai lua dupa tine in viitor! Am ajuns cu bine in Plaiu’ Foii, tocmai la tanc, ploaia incepand in forta dupa ce ne-am montat corturile si ne-am desfacut berile! Noaptea am dormit cu frica de tunete si fulgere, dupa care a doua zi am pornit agale spre casa, murati pana la piele, cam fara bani de tren si satul de atatea frici la care am fost supus in cele cateva zile petrecute in Crai! Cam asta a fost rezumatul ideilor principale, pe care, daca doresti, le voi dezvolta diseara la o bere! Numa’ bine!
Cum alegem încălțămintea potrivită descopera pentru drumeție sau trekking? Dacă ești practicant de drumeție sau trekking, încălțămintea este elementul cel mai important din echipament.
Știm cât de critical este să te simți confortabil și relaxat atunci când te întorci după o zi lungă de vizitat. Această idee ne-a inspirat să ne amenajăm căsuța și să oferim tuturor celor treatment stau la noi ...
Porțiunea de traseu denumită La Lanţuri a fost marcată pentru prima dată în 1887 și este considerată cel mai dificil şi cel mai spectaculos traseu cu lanțuri din munţii României.